Mesin langsing

  • 1060nm 4 Handles Diode Laser Body Shape Weight Loss Slimming Machine

    1060nm 4 Pakem Diode Laser Awak Wangun Mesin Loss Beurat Langsing

    Mesin pelangsing awak dioda laser 1060nm mangrupikeun pangobatan anu basis laser sareng sanés invasif, anu bakal dianggo pikeun udagan sareng ngirangan atanapi ngaleungitkeun sél gajih langsung. Éta dianggo pikeun lalaki boh awéwé ogé dina rupa-rupa jinis awak. Hiji prosedur peryogi rata-rata 25 menit sareng tiasa sasaran sababaraha daérah dina hiji waktos. Sistem laser dioda 1060nm ngadopsi téknologi hyperthermic kontur awak anu teu invasif, anu nganggo laser 1060nm sareng utamina nargétkeun jaringan adiposa pikeun ngirangan gajih anu nekad di ...