Laser pipah Co2 Laser Fraksi

  • Fractional Co2 Laser Vaginal Tightening Laser Medical Co2 Laser Acne Scar Removal Machine

    Fraksiional Co2 Laser Vaginal Tightening Laser Médis Co2 Laser Jarawat Jarawat Panyabutan

    Sirah scanning pinter, gampang dioperasikeun sareng hemat waktos. Sirah bedah utamina dianggo pikeun motong tag kulit sareng kuku anu dilebokkeun, senyawa nevus sareng nevus intradermal sareng sajabana Gynecology heads1, 360 ° sareng perlakuan 90 °, laser awak vertebral Plated Gold ngagaduhan réfléktipitas anu langkung luhur sareng pangaruh terapi anu langkung saé. Sirah ginekologi2, perlakuan labia vulva, pemutihan Labia pemutihan Melanin. Colokan penerbangan di luar nganggo alloy logam kualitas luhur, 24 pin solder galvanis emas di jero. Éta ngajantenkeun tautan langkung dipercaya a ...