Produk

  • 1550 nm Er Erbium Glass Fractional laser/fiber laser for facial rejuvenation wrinkle removal machine

    1550 nm Er Erbium Kaca Fractional laser / serat laser pikeun peremajaan raray mesin panyabutan kerut

    Téori pangobatan 1550nm serat kaca gelas erbium kulit Manusa parantos leupas ku 1mm unggal taun ti saprak umur 25. Éta, kulit umumna bakal katingali leupas kira-kira 3.5cm dina yuswa 60 taun. Kelonggaran di sekitar organ-organ panon anu berlubang sareng sungut nembongan dina bentuk keriput. The 1550nm dot-matrix laser wrinkle remover nyaéta ngagumbirakeun pori-pori anu hadé dina kulit anu leupas sapertos kitu (1cmX 1cm tiasa dugi ka 784 poin aktivasina) ngalangkungan pori-pori anu hadé pikeun ngabentuk jaringan anyar dina kulit, ngaleutikan ...
  • Ipl Opt Laser Hair Removal Machine Permanent Hair Removal Beauty Equipment

    Ipl Opt Laser Hair Removal Machine Permanent Hair Removal Beauty Equipment

    Prinsip Perawatan Generasi anyar cahaya OPT tiasa meta dina épidermis kulit pikeun ngahasilkeun fotolisis sareng stimulasi biologis pikeun ngaleungitkeun sagala rupa bintik warna, filamén getih sareng ngaleupaskeun rambut; gelombang éléktromagnétik frékuénsi luhur anu dihasilkeun ku frékuénsi bakal ngahasilkeun getaran-gancang dina molekul cai sél dermal (sajumlah ageung molekul cai, molekul kutub sareng ion anu dieusi) ngalangkungan épidermis, sareng ngahasilkeun énergi panas dugi ka 45-60 derajat ngaliwatan rotat kecepatan tinggi ...
  • High Quality Portable Co2 Fractional Laser Vaginal Tightening Scar Mole  Skin Rejuvenation Machine

    Kualitas tinggi Portabel Co2 Fractional Laser Vaginal Tightening Scar Mole Skin Rejuvenation Mesin

    Sirah scanning pinter, gampang dioperasikeun sareng hemat waktos. Sirah bedah utamina dianggo pikeun motong tag kulit sareng kuku anu dilebokkeun, senyawa nevus sareng nevus intradermal sareng sajabana Gynecology heads1, 360 ° sareng perlakuan 90 °, laser awak vertebral Plated Gold ngagaduhan réfléktipitas anu langkung luhur sareng pangaruh terapi anu langkung saé. Sirah ginekologi2, perlakuan labia vulva, pemutihan Labia pemutihan Melanin. Colokkeun penerbangan di luar nganggo alloy logam kualitas luhur, 24 pin solder galvanis emas di jero. Éta ngajantenkeun tautan langkung dipercaya sareng fi ...
  • Erbium Glass Fractional Laser 1550nm Beauty Equipment Non-Ablative Wrinkles/Acne Scars Removal Face Lifting

    Erbium Kaca Fractional Laser 1550nm Peralatan Kecantikan Non-Ablative Wrinkles / Scars Jarawat Ngaleungitkeun Angkat Wajah

    Téori pangobatan laser serat kaca erbium 1550nm Éta sistem laser laser Erbium anu henteu invasi kalayan panjang gelombang 1550nm. Panjang gelombang 1550nm nerapkeun pulsa termal jero kana derma ngalangkungan épidermis, dimana aranjeunna diserep ku cai dina jaringan sareng ngakibatkeun suhu luhur dina jaringan. Jaringan dipanaskeun kalayan lembut, sareng ngahasilkeun indekomposisi sél, sedengkeun permukaan kulit nyaéta teu dirusak. Énergi termal sengit laser sacara selektif ngancurkeun gl sebaceous ...
  • Fractional Co2 Laser Vaginal Tightening Laser Medical Co2 Laser Acne Scar Removal Machine

    Fraksiional Co2 Laser Vaginal Tightening Laser Médis Co2 Laser Jarawat Jarawat Panyabutan

    Sirah scanning pinter, gampang dioperasikeun sareng hemat waktos. Sirah bedah utamina dianggo pikeun motong tag kulit sareng kuku anu dilebokkeun, senyawa nevus sareng nevus intradermal sareng sajabana Gynecology heads1, 360 ° sareng perlakuan 90 °, laser awak vertebral Plated Gold ngagaduhan réfléktipitas anu langkung luhur sareng pangaruh terapi anu langkung saé. Sirah ginekologi2, perlakuan labia vulva, pemutihan Labia pemutihan Melanin. Colokan penerbangan di luar nganggo alloy logam kualitas luhur, 24 pin solder galvanis emas di jero. Éta ngajantenkeun tautan langkung dipercaya a ...
  • Picosecond Laser Tattoo Removal Machine

    Mesin Ngaleungitkeun Tato Laser Picosecond

    Laser Picosecond anu didesain pikeun ngaleungitkeun rajah warna-warni. Sanggup révitalisasi kulit kalayan ampir henteu aya downtime sareng ngaleungitkeun tattoo sadaya-warna, sapertos bekas jerawat, kulit anu ngarusak panonpoé. Keriput sareng melisma sareng sajabana Naha anjeun kuciwa tattoo anjeun? Capé titik umur nekad? Milarian penampilan anu langkung awet ngora? Ngagunakeun téknologi pangénggalna, laser Picosecond pangénggalna, éta henteu pernah gampang sareng gancang nyabut tempat sareng tato anu teu dihoyongkeun. Pigmen sareng téknologi ngaleungitkeun tato leres-leres ...
  • 808nm Diode Laser Hair Removal Machine

    Mesin Ngaleupaskeun Rambut 808nm Diode Laser

    1.100% Jérman ngimpor Laser Stacks 2, Real safir Crystal, konduksi pendinginan pangsaéna 3. 12 * 20mm ukuran titik ageung, kalayan metode pangobatan "IN-Motion", gancang pangobatan gancangna 4. 808nm panjang gelombang tilu. Hasil pangsaéna achevinq pikeun sadaya jinis rambut sareng sadaya jinis kulit Diode laser hair hair removal dumasarkeun kana dinamika selektif cahaya sareng panas. Laser ngaliwat permukaan kulit pikeun ngahontal akar folikel rambut. Lampu tiasa diserep sareng dirobih janten rusak panas hai ...
  • 1060nm 4 Handles Diode Laser Body Shape Weight Loss Slimming Machine

    1060nm 4 Pakem Diode Laser Awak Wangun Mesin Loss Beurat Langsing

    Mesin pelangsing awak dioda laser 1060nm mangrupikeun pangobatan anu basis laser sareng sanés invasif, anu bakal dianggo pikeun udagan sareng ngirangan atanapi ngaleungitkeun sél gajih langsung. Éta dianggo pikeun lalaki boh awéwé ogé dina rupa-rupa jinis awak. Hiji prosedur peryogi rata-rata 25 menit sareng tiasa sasaran sababaraha daérah dina hiji waktos. Sistem laser dioda 1060nm ngadopsi téknologi hyperthermic kontur awak anu teu invasif, anu nganggo laser 1060nm sareng utamina nargétkeun jaringan adiposa pikeun ngirangan gajih anu nekad di ...
  • Fractional Co2 Laser Machine With Glass Tube

    Mesin Laser Co2 pecahan Kalayan Tabung Kaca

    Sirah scanning pinter, gampang dioperasikeun sareng hemat waktos. Sirah bedah utamina dianggo pikeun motong tag kulit sareng kuku anu dilebokkeun, senyawa nevus sareng nevus intradermal sareng sajabana Gynecology heads1, 360 ° sareng perlakuan 90 °, laser awak vertebral Plated Gold ngagaduhan réfléktipitas anu langkung luhur sareng pangaruh terapi anu langkung saé. Sirah ginekologi2, perlakuan labia vulva, pemutihan Labia pemutihan Melanin. Colokkeun penerbangan di luar nganggo alloy logam kualitas luhur, 24 pin solder galvanis emas di jero. Éta ngajantenkeun tautan langkung dipercaya sareng fi ...
  • Fractional Co2 Laser Vaginal Tightening Machine

    Fractional Co2 Laser Vaginal Tightening Mesin

    Sirah scanning calakan, fungsi konci anyar, pencét konci M pikeun pindah grafik, pencét lila tilu detik pikeun nyiapkeun, '+' tiasa ningkatkeun ukuran gambar, sareng '-' dipaké pikeun ngirangan ukuran gambar. Merenah pikeun konsumén pikeun beroperasi. Pemancar laser: Laser diimpor ti USA, Kakuatan puncak tiasa ngahontal 100W, Layanan hirup: 2000 jam. The bracket dimmer anyar tiasa dimmed tanpa ngabongkar mesin. 7 panangan artikulasi gabungan, operasi 360freely, pisan ngirangan énergi los ...