Laser Pecahan Co2 Portabel

  • High Quality Portable Co2 Fractional Laser Vaginal Tightening Scar Mole  Skin Rejuvenation Machine

    Kualitas tinggi Portabel Co2 Fractional Laser Vaginal Tightening Scar Mole Skin Rejuvenation Mesin

    Sirah scanning pinter, gampang dioperasikeun sareng hemat waktos. Sirah bedah utamina dianggo pikeun motong tag kulit sareng kuku anu dilebokkeun, senyawa nevus sareng nevus intradermal sareng sajabana Gynecology heads1, 360 ° sareng perlakuan 90 °, laser awak vertebral Plated Gold ngagaduhan réfléktipitas anu langkung luhur sareng pangaruh terapi anu langkung saé. Sirah ginekologi2, perlakuan labia vulva, pemutihan Labia pemutihan Melanin. Colokkeun penerbangan di luar nganggo alloy logam kualitas luhur, 24 pin solder galvanis emas di jero. Éta ngajantenkeun tautan langkung dipercaya sareng fi ...