Laser Picosecond

  • Picosecond Laser Tattoo Removal Machine

    Mesin Ngaleungitkeun Tato Laser Picosecond

    Laser Picosecond anu didesain pikeun ngaleungitkeun rajah warna-warni. Sanggup révitalisasi kulit kalayan ampir henteu aya downtime sareng ngaleungitkeun tattoo sadaya-warna, sapertos bekas jerawat, kulit anu ngarusak panonpoé. Keriput sareng melisma sareng sajabana Naha anjeun kuciwa tattoo anjeun? Capé titik umur nekad? Milarian penampilan anu langkung awet ngora? Ngagunakeun téknologi pangénggalna, laser Picosecond pangénggalna, éta henteu pernah gampang sareng gancang nyabut tempat sareng tato anu teu dihoyongkeun. Pigmen sareng téknologi ngaleungitkeun tato leres-leres ...