Produk

Mesin Ngaleungitkeun Tato Laser Picosecond

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Laser Picosecond anu didesain pikeun ngaleungitkeun rajah warna-warni. Sanggup révitalisasi kulit kalayan ampir henteu aya downtime sareng ngaleungitkeun tattoo sadaya-warna, sapertos bekas jerawat, kulit anu ngarusak panonpoé. Keriput sareng melisma jsb.
Naha anjeun kuciwa tattoo anjeun?
Capé titik umur nekad?
Milarian penampilan anu langkung awet ngora?IMG_5683
Ngagunakeun téknologi pangénggalna, laser Picosecond pangénggalna, éta moal pernah gampang
sareng langkung gancang ngaleungitkeun bintik sareng tato anu teu dipikahoyong. Pigmen sareng téknologi ngaleungitkeun rajah
parantos leres-leres jauh. Sajumlah signifikan panilitian sareng pamekaran parantos ngarah ka
peluncuran laser Picosecond, anu laser paling sering dikaitkeun dina industri kosmétik.

Prinsip Terapi
PicoSecond Laser nganggo pulsa ultra-pondok (sadetik trilyun detik) dugi ka
pencét melanin ku tekanan anu hébat, melaninna pecah janten partikel sapertos lebu alit.
Kusabab partikel na leutik, éta langkung gampang nyerep sareng dileungitkeun
awak. Ieu tiasa hartosna clearance hadé tina melanin sareng kirang pangobatan sacara umum.
PicoSecond Laser mangrupikeun sanés anu gancang sareng gampang dina perawatan kulit laser sanés invasi
pikeun awak kaasup dada atanapi decollete, raray, leungeun, suku, sareng seueur deui.
Panjang gelombang laser (nm) 1064nm / 532nm / 755nm
Pulsa Tunggal laser; Pulsa ganda; Pulsa panjang
Laju pengulangan pulsa (HZ) Pulsa tunggal: 1Hz-10Hz; Pulsa ganda sareng pulsa panjang: 1Hz-5Hz
Profil balok Top datar
Diaméter titik 2mm-10mm (tiasa diatur)
Catu daya 2000W
Jumlah panangan optik artikular 7 panangan optik artikuler
Beurat 76kg
Beurat panangan artikuler 10kg
Suhu cai 20-28 ℃

Panjang gelombang laser (nm) 1064nm / 532nm / 755nm
Laser Pulsa tunggal; Pulsa ganda; Pulsa panjang
Laju pengulangan pulsa (HZ) Pulsa tunggal: 1Hz-10Hz; Pulsa ganda sareng pulsa panjang: 1Hz-5Hz
Profil balok Luhureun datar
Diaméterna titik 2mm-10mm (bisa diatur)
Sasayogian tanaga 2000W
Jumlah panangan optik artikuler 7 panangan optik artikuler
Beurat 76kg
Beurat panangan optik artikuler 10kg
Suhu cai 20-28

Aplikasi
Chloasma, bintik kopi, freckles, sunburn, spot umur, nevus ota, jsb
Jarawat jarawat
Pemutihan kulit, panyabutan garis halus
Sadayana warna tato ngaleungitkeun
Kauntungannana
1. alus pisan 7 artikular-panangan, pikeun mastikeun katepatan tina perlakuan panjang sareng gampang panangan operator sacara ageung
2. Lebar pulsa pondok pisan sakumaha 500ps, anu ngajantenkeun pangobatan langkung aman sareng langkung gancang.
3. Kekecapan: cocog sareng sadaya jinis warna rajah, hasil pangobatan éfisién tinggi
4. Sistem panyalindungan alarem aliran cai sareng suhu cai: ngajagi jalma sareng mesin tina résiko naon waé dina munggaran waktu
5. kualitas luhur cangkang mesin: bahan ABS
6. Sistem pendinginan anu sampurna: sirkulasi cai anu ditutup-tutup + hawa, kinerja anu saé pikeun lami dianggo
7. Ukuran tempat 2-10mm langsung, langkung fleksibel pikeun pangobatan.
8.Kecepatan panyabutan pigmen langkung gancang


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk