Naha 1060nm Diode Laser Slimming Machine mangrupikeun Alternatip anu Langkung Hadé Pikeun Gagak Beuteung Anu Gagah, Ngagem Asih Sareng Gajih Awak Séjénna?

Naha 1060nm Diode Laser Slimming Machine mangrupikeun Alternatip anu Langkung Hadé Pikeun Gagak Beuteung Anu Gagah, Ngagem Asih Sareng Gajih Awak Séjénna?

Upami anjeun parantos ngupayakeun ngaleungitkeun lemak beuteung anu nekad, gagang cinta sareng jinis awak anu sanés, anjeun pasti merhatoskeun seueur iklan tipi pikeun CoolSculpting. Iklan ieu nyorot kamampuan pangobatan noninvasive ieu pikeun miceun gajih anu tetep saatos diét sareng olahraga parantos ngabantosan anjeun ngirangan beurat. Saatos mangtaun-taun ngubaran pasién sareng ngalakukeun rébuan prosedur kosmétik, kuring parantos janten kacindekan yén pangobatan anu sanés béda-béda mangrupikeun alternatif anu langkung saé pikeun seueur pasién. Perlakuan anu 1060nm dioda laser slamping mesin ngaduruk lemak.
Daripada nganggo tiis, mesin pelangsing laser dioda 1060nm nganggo panas tina laser pikeun maéhan sél gajih. Cai mibanda prosés umum anu sami — sél gajih ditargétkeun, ditelasan, sareng lalaunan dikaluarkeun ku awak. Salami sababaraha bulan saatos pangobatan anjeun, anjeun bakal ningali réduksi gajih di daérah anu dituju.
Naros
Mesin pelangsing laser dioda 1060nm cocog pikeun jalma anu ngagaduhan daérah leutik gajih nekad tapi sanésna dina kaayaan fisik anu saé. Hasilna ogé permanén salami pasién ngajaga beurat sareng kaséhatan fisikna.
Kontra
Bentuk alatna janten hésé dianggo dina bagian awak anu melengkung, janten sakedik langkung kawates tibatan pilihan sanés. Sababaraha pasién ngalaporkeun ngaraoskeun sensasi ngaduruk sakedik kusabab panas, sanaos alatna parantos tiis nalika pangobatan.
Kalayan mesin pelangsing laser dioda 1060nm, henteu aya nyeuseup atanapi narik jaringan. Alatna ngagolér datar di luhur daérah anu anjeun hoyong nyusut. Énergi laser nembus kana jaringan sareng nyababkeun cilaka termal kana sél gajih. Aranjeunna ngalaman maot sél anu diprogram, sareng sistem imun anjeun bakal ngaleungitkeun aranjeunna.
Mesin pelangsing laser dioda 1060nm langkung merenah
Upami anjeun jalma anu sibuk (dinten ayeuna, saha anu henteu?) Ngubaran dua daérah dina 25 menit nganggo mesin pelangsing laser diode 1060nm mangrupikeun waktos anu langkung ageung langkung-langkung méakkeun sajam per bagian nganggo cryolipolysis. Sareng kumargi henteu aya waktos panerapan nganggo mesin pelangsing laser dioda 1060nm, anjeun tiasa nampi pangobatan sareng langsung balik ka kahirupan anjeun anu sibuk.


Pos waktos: Okt-20-2020