Terapi Énergi Tinggi calakan

  • Fractional Co2 Laser Vaginal Tightening Machine

    Fractional Co2 Laser Vaginal Tightening Mesin

    Sirah scanning calakan, fungsi konci anyar, pencét konci M pikeun pindah grafik, pencét lila tilu detik pikeun nyiapkeun, '+' tiasa ningkatkeun ukuran gambar, sareng '-' dipaké pikeun ngirangan ukuran gambar. Merenah pikeun konsumén pikeun beroperasi. Pemancar laser: Laser diimpor ti USA, Kakuatan puncak tiasa ngahontal 100W, Layanan hirup: 2000 jam. The bracket dimmer anyar tiasa dimmed tanpa ngabongkar mesin. 7 panangan artikulasi gabungan, operasi 360freely, pisan ngirangan énergi los ...