Produk

Kualitas tinggi Portabel Co2 Fractional Laser Vaginal Tightening Scar Mole Skin Rejuvenation Mesin

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

p3

Sirah scanning pinter, gampang dioperasikeun sareng hemat waktos.
Sirah bedah utamina dianggo pikeun motong tag kulit sareng kuku ingrown, nevus majemuk sareng nevus intradermal jsb.
Pangobatan kepala ginekologi1, 360 ° sareng 90 °, laser awak vertebrata Emas Plated ngagaduhan réfléktipitas anu langkung luhur sareng pangaruh terapi anu langkung saé.
Sirah ginekologi2, perlakuan labia vulva, pemutihan Labia pemutihan Melanin.
 p4
Colokan penerbangan di luar nganggo paduan logam bermutu, 24 pin solder emas galvanis di jero. Éta ngajantenkeun tautan langkung dipercaya sareng teguh, kontak langkung stabil. Stabilitas sareng kualitas mesin parantos ningkat pisan. Éta nambihan cap tahan lebu pikeun ngahontal fungsi debu-buktina sareng antifouling. Munculna elegan sareng sagala rupa warna tiasa dipilih (silvery bodas, beureum sareng biru).
p5
Pemancar laser: Laser diimpor ti USA, Kakuatan kaluaran langkung ageung tibatan 40W, Jasa hirup: 2000 jam.
The bracket dimmer anyar tiasa dimmed tanpa ngabongkar mesin
7 panangan artikulasi gabungan, 360 • operasi sacara bébas, ngirangan pisan leungitna énergi

Tilu épék laser dina jaringan:

1. pangaruh Photothermal:
Pangaruh photothermal dibagi kana pangaruh termal, solidification termal sareng exfoliation termal. Pangaruh termal: Nalika suhu naék kana gelar anu sakitar sakitar 60 ℃ -65 ℃, serat kolagén tiasa ngaleutikan dugi ka 1/3 tina panjang aslina sareng diaméter kolagén naék, sareng integritas struktur jaringan anu saluyu henteu kapangaruhan; koagulasi termal: nalika Nalika suhu langkung luhur tibatan 75 ℃, sareng waktosna cekap lami, éta bakal ngakibatkeun koagulasi termal jaringan, sareng jumlah pembekuan termal anu sumebar bakal ngahasilkeun efek rekonstruksi kulit anu awét sareng atra; pengelupasan termal: Nalika suhuna langkung ageung tibatan 300 ℃ sareng waktosna cekap, panasna Kusabab jaringan penguapan, pembakaran, retakan molekular sareng formasi plasma, ngarah kana trauma jaringan.

2. réspon Photodynamic
Mangrupikeun metode anu nyinaran cahaya dina jaringan, nyababkeun salah sahiji atanapi sababaraha réaksi kimia dina jaringan nyababkeun bagian anu kaserang (jaringan target) sacara efektif diubaran atanapi ditingkatkeun.

3. stimulasi Lampu

Spésifikasi produk

Layar LCD   Layar rampa warna 10,4 inci
Panjang gelombang   10600nm
Kakuatan kaluaran   40W
Sumber laser   Tube RF
Modeu kaluaran laser   Super pulsa, CW, pulsa tunggal, pulsa berulang
Modeu damel   Modeu pecahan, normal, gynae, vulva
Modeu scanning   Pesenan, karusuhan, lepat
Aréa scanning   0,1 * 2,6mm-20 * 20mm
Jarak titik   0.1-2.6mm (adjustable)
Durasi pulsa   0,1-10ms
Wangun scanning   Garis, alun-alun, bujur, segitiga, héksagon, bunderan sareng bujur
Sistem tiis   Hawa tiis
Kahirupan sumber laser   7 panangan artikulasi gabungan pikeun ngalaksanakeun laser
Sasayogian tanaga   220V / 110V
Kahirupan sumber laser   20000 jam
Diménsi mesin   80 * 60 * 29cm tanpa panangan artikulasi
Paket standar   Kotak alloy aluminium
Beurat kotor   34kg

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami