Laser pecahan Co2

  • High Quality Portable Co2 Fractional Laser Vaginal Tightening Scar Mole  Skin Rejuvenation Machine

    Kualitas tinggi Portabel Co2 Fractional Laser Vaginal Tightening Scar Mole Skin Rejuvenation Mesin

    Sirah scanning pinter, gampang dioperasikeun sareng hemat waktos. Sirah bedah utamina dianggo pikeun motong tag kulit sareng kuku anu dilebokkeun, senyawa nevus sareng nevus intradermal sareng sajabana Gynecology heads1, 360 ° sareng perlakuan 90 °, laser awak vertebral Plated Gold ngagaduhan réfléktipitas anu langkung luhur sareng pangaruh terapi anu langkung saé. Sirah ginekologi2, perlakuan labia vulva, pemutihan Labia pemutihan Melanin. Colokkeun penerbangan di luar nganggo alloy logam kualitas luhur, 24 pin solder galvanis emas di jero. Éta ngajantenkeun tautan langkung dipercaya sareng fi ...
  • Fractional Co2 Laser Vaginal Tightening Laser Medical Co2 Laser Acne Scar Removal Machine

    Fraksiional Co2 Laser Vaginal Tightening Laser Médis Co2 Laser Jarawat Jarawat Panyabutan

    Sirah scanning pinter, gampang dioperasikeun sareng hemat waktos. Sirah bedah utamina dianggo pikeun motong tag kulit sareng kuku anu dilebokkeun, senyawa nevus sareng nevus intradermal sareng sajabana Gynecology heads1, 360 ° sareng perlakuan 90 °, laser awak vertebral Plated Gold ngagaduhan réfléktipitas anu langkung luhur sareng pangaruh terapi anu langkung saé. Sirah ginekologi2, perlakuan labia vulva, pemutihan Labia pemutihan Melanin. Colokan penerbangan di luar nganggo alloy logam kualitas luhur, 24 pin solder galvanis emas di jero. Éta ngajantenkeun tautan langkung dipercaya a ...
  • Fractional Co2 Laser Machine With Glass Tube

    Mesin Laser Co2 pecahan Kalayan Tabung Kaca

    Sirah scanning pinter, gampang dioperasikeun sareng hemat waktos. Sirah bedah utamina dianggo pikeun motong tag kulit sareng kuku anu dilebokkeun, senyawa nevus sareng nevus intradermal sareng sajabana Gynecology heads1, 360 ° sareng perlakuan 90 °, laser awak vertebral Plated Gold ngagaduhan réfléktipitas anu langkung luhur sareng pangaruh terapi anu langkung saé. Sirah ginekologi2, perlakuan labia vulva, pemutihan Labia pemutihan Melanin. Colokkeun penerbangan di luar nganggo alloy logam kualitas luhur, 24 pin solder galvanis emas di jero. Éta ngajantenkeun tautan langkung dipercaya sareng fi ...
  • Fractional Co2 Laser Vaginal Tightening Machine

    Fractional Co2 Laser Vaginal Tightening Mesin

    Sirah scanning calakan, fungsi konci anyar, pencét konci M pikeun pindah grafik, pencét lila tilu detik pikeun nyiapkeun, '+' tiasa ningkatkeun ukuran gambar, sareng '-' dipaké pikeun ngirangan ukuran gambar. Merenah pikeun konsumén pikeun beroperasi. Pemancar laser: Laser diimpor ti USA, Kakuatan puncak tiasa ngahontal 100W, Layanan hirup: 2000 jam. The bracket dimmer anyar tiasa dimmed tanpa ngabongkar mesin. 7 panangan artikulasi gabungan, operasi 360freely, pisan ngirangan énergi los ...