Produk

Fraksiional Co2 Laser Vaginal Tightening Laser Médis Co2 Laser Jarawat Jarawat Panyabutan

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

p1 p 3

Sirah scanning pinter, gampang dioperasikeun sareng hemat waktos.
Sirah bedah utamina dianggo pikeun motong tag kulit sareng kuku ingrown, nevus majemuk sareng nevus intradermal jsb.
Pangobatan kepala ginekologi1, 360 ° sareng 90 °, laser awak vertebrata Emas Plated ngagaduhan réfléktipitas anu langkung luhur sareng pangaruh terapi anu langkung saé.
Sirah ginekologi2, perlakuan labia vulva, pemutihan Labia pemutihan Melanin.
p4
Colokan penerbangan di luar nganggo paduan logam bermutu, 24 pin solder emas galvanis di jero. Éta ngajantenkeun tautan langkung dipercaya sareng teguh, kontak langkung stabil. Stabilitas sareng kualitas mesin parantos ningkat pisan. Éta nambihan cap tahan lebu pikeun ngahontal fungsi debu-buktina sareng antifouling. Munculna elegan sareng sagala rupa warna tiasa dipilih (silvery bodas, beureum sareng biru).
p 5
Pemancar laser: Laser diimpor ti USA, Kakuatan kaluaran langkung ageung tibatan 40W, Jasa hirup: 2000 jam.
The bracket dimmer anyar tiasa dimmed tanpa ngabongkar mesin
7 panangan artikulasi gabungan, 360 • operasi sacara bébas, ngirangan pisan leungitna énergi
Aplikasi
(1) Kulit ngabaru, kulit resurfacing
(2) miceun kerut cahaya
(3) manteng ngaleungitkeun tanda
(4) ngaleungitkeun tapak tatu kulit
(5) miceun freckle, sun spot, age spot jsb pigmén
(6) ngaleupaskeun jarawat
(7) ngencatkeun liang kulit
(8) ngaleungitkeun mol lampu
(9) Ngaleungitkeun mol, kutil, jagong
(10) heureuy heureuy
(11) Labia ngabodaskeun panyabutan Melanin.
Prinsip Gawe
Laser pecahan mangrupikeun kamajuan révolusionér dumasarkeun ti téori fototermolisis fraksional sareng nunjukkeun kaunggulan unik dina waktos anu singget. Asép Sunandar Sunarya leutik dihasilkeun ku laser fraksional dilarapkeun kana kulit, saatos éta, bentuk sababaraha struktur silinder 3-D tina zona karusakan termal alit, disebat daérah pangobatan mikro (zona pangobatan mikroskopis, MTZ) diaméterna 50 ~ 150 mikron, sakumaha jero sakumaha 500 dugi 500 mikron. Béda sareng karuksakan termal lamellar disababkeun ku laser peelina tradisional, sakitar unggal MTZ aya jaringan normal anu henteu rusak sél cutin tiasa ngorondang gancang, ngajantenkeun MTZ gancang cageur. tanpa dinten pareum, tanpa mesék perawatan peeling .. Mesin ngadopsi laser laser technoloay sareng téknologi kontrol anu tepat tina scanning galvanometer, nganggo pangaruh penetrasi panas laser laser, dina panduan galvanometer scanning anu akurat, dibentuk ku kisi seragam minimal diameter liang langkung alit 0,12mm , Dina pangaruh énergi laser sareng panas, kulit anu kerut atanapi organisasi parut langsung disebarkeun langsung sareng dibentuk dina pusat zona pemanasan dina liang anu invasi minimal. pikeun ngarangsang sanyawa kulit jaringan kolagén énggal, teras ngamimitian ngalereskeun jaringan, nyusun ulang kolagén jsb.

Layar LCD   Layar rampa warna 10,4 inci
Panjang gelombang   10600nm
Kakuatan kaluaran   40W
Sumber laser   Tube RF
Modeu kaluaran laser   Super pulsa, CW, pulsa tunggal, pulsa berulang
Modeu damel   Modeu pecahan, normal, gynae, vulva
Modeu scanning   Pesenan, karusuhan, lepat
Aréa scanning   0,1 * 2,6mm-20 * 20mm
Jarak titik   0.1-2.6mm (adjustable)
Durasi pulsa   0,1-10ms
Wangun scanning   Garis, alun-alun, bujur, segitiga, héksagon, bunderan sareng bujur
Sistem tiis   Hawa tiis
Kahirupan sumber laser   7 panangan artikulasi gabungan pikeun ngalaksanakeun laser
Sasayogian tanaga   220V / 110V
Kahirupan sumber laser   20000 jam
Diménsi mesin   43 * 40 * 110cm tanpa panangan artikulasi
Paket standar   Kotak alloy aluminium
Beurat kotor   68,6kg

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami