Laser Erbium

  • 1550 nm Er Erbium Glass Fractional laser/fiber laser for facial rejuvenation wrinkle removal machine

    1550 nm Er Erbium Kaca Fractional laser / serat laser pikeun peremajaan raray mesin panyabutan kerut

    Téori pangobatan 1550nm serat kaca gelas erbium kulit Manusa parantos leupas ku 1mm unggal taun ti saprak umur 25. Éta, kulit umumna bakal katingali leupas kira-kira 3.5cm dina yuswa 60 taun. Kelonggaran di sekitar organ-organ panon anu berlubang sareng sungut nembongan dina bentuk keriput. The 1550nm dot-matrix laser wrinkle remover nyaéta ngagumbirakeun pori-pori anu hadé dina kulit anu leupas sapertos kitu (1cmX 1cm tiasa dugi ka 784 poin aktivasina) ngalangkungan pori-pori anu hadé pikeun ngabentuk jaringan anyar dina kulit, ngaleutikan ...
  • Erbium Glass Fractional Laser 1550nm Beauty Equipment Non-Ablative Wrinkles/Acne Scars Removal Face Lifting

    Erbium Kaca Fractional Laser 1550nm Peralatan Kecantikan Non-Ablative Wrinkles / Scars Jarawat Ngaleungitkeun Angkat Wajah

    Téori pangobatan laser serat kaca erbium 1550nm Éta sistem laser laser Erbium anu henteu invasi kalayan panjang gelombang 1550nm. Panjang gelombang 1550nm nerapkeun pulsa termal jero kana derma ngalangkungan épidermis, dimana aranjeunna diserep ku cai dina jaringan sareng ngakibatkeun suhu luhur dina jaringan. Jaringan dipanaskeun kalayan lembut, sareng ngahasilkeun indekomposisi sél, sedengkeun permukaan kulit nyaéta teu dirusak. Énergi termal sengit laser sacara selektif ngancurkeun gl sebaceous ...