Ngaleungitkeun Rambut Laser Dioda

  • Ipl Opt Laser Hair Removal Machine Permanent Hair Removal Beauty Equipment

    Ipl Opt Laser Hair Removal Machine Permanent Hair Removal Beauty Equipment

    Prinsip Perawatan Generasi anyar cahaya OPT tiasa meta dina épidermis kulit pikeun ngahasilkeun fotolisis sareng stimulasi biologis pikeun ngaleungitkeun sagala rupa bintik warna, filamén getih sareng ngaleupaskeun rambut; gelombang éléktromagnétik frékuénsi luhur anu dihasilkeun ku frékuénsi bakal ngahasilkeun getaran-gancang dina molekul cai sél dermal (sajumlah ageung molekul cai, molekul kutub sareng ion anu dieusi) ngalangkungan épidermis, sareng ngahasilkeun énergi panas dugi ka 45-60 derajat ngaliwatan rotat kecepatan tinggi ...
  • 808nm Diode Laser Hair Removal Machine

    Mesin Ngaleupaskeun Rambut 808nm Diode Laser

    1.100% Jérman ngimpor Laser Stacks 2, Real safir Crystal, konduksi pendinginan pangsaéna 3. 12 * 20mm ukuran titik ageung, kalayan metode pangobatan "IN-Motion", gancang pangobatan gancangna 4. 808nm panjang gelombang tilu. Hasil pangsaéna achevinq pikeun sadaya jinis rambut sareng sadaya jinis kulit Diode laser hair hair removal dumasarkeun kana dinamika selektif cahaya sareng panas. Laser ngaliwat permukaan kulit pikeun ngahontal akar folikel rambut. Lampu tiasa diserep sareng dirobih janten rusak panas hai ...