Tentang Kami

Tentang Kami

Wilujeng Sumping ka Kami!

Didirikeun taun 2014, Haidari Beauty Technology (Beijing) Co., Ltd mangrupikeun produsén propésional anu fokus kana panilitian sareng ngahasilkeun peralatan laser Médis sareng Estetika sareng mesin industri di Cina.

Haidari Beauty utamina nyayogikeun laser pecahan CO2 (heunceut sareng klep pangobatan, pangubaran kulit, peremajaan kulit), laser Picosecond, laser Erbium (1550nm, 2940nm), mesin pelangsing laser, mesin laser panyabutan rambut 808nm, mesin panyiri, jst.

Haidari Beauty ogé nyayogikeun jasa OEM sareng ODM dumasar kana kahoyong klien.

Salaku Haidari Beauty salaku bagian tina bisnis anjeun, anjeun tiasa mere ilham sareng nguatkeun palanggan anjeun pikeun ningkatkeun kaindahan sareng ningkatkeun kualitas kahirupan kalayan perawatan anu aman, tiasa diprediksi sareng efektif.

Ti saprak didirikeun, perusahaan parantos nuturkeun opat prinsip "kualitas heula", "pelanggan heula", "jasa heula" sareng "reputasi heula". Kami ngarepkeun ayana sareng kerjasama anjeun, sareng ngalakukeun upaya gabungan pikeun tujuan laser sareng industri nasional Cina.

Pausahaan ngagaduhan sakumpulan éléktronik, optik sareng presisi mesin tingkat tinggi panilitian sareng pamekaran propésional, kalayan instrumen pangukuran canggih internasional, ningkatkeun prosés produksi anu efisien sareng sistem manajemen kualitas anu ketat, supados mastikeun kualitas produk kami.

Tim téknis anu kuat

Kami gaduh tim téknis anu kuat di industri, puluhan taun pangalaman propésional, tingkat desain anu saé, nyiptakeun intéligénsisi épisiensi kualitas luhur.

Kualitas alus teuing

Perusahaan ngahususkeun dina ngahasilkeun alat-alat kinerja tinggi, kakuatan téknis anu kuat, kamampuan ngembangkeun anu kuat, jasa téknis anu saé

Téknologi

Kami bertahan dina kualitas produk sareng ngontrol sacara ketat prosés ngahasilkeun, komitmen pikeun pembuatan sadaya jinis.

Kauntungannana

Produk kami ngagaduhan kualitas anu saé sareng kiridit supados urang tiasa nyetél seueur kantor cabang sareng distributor di nagara kami.

Palayanan

Naha éta pre-sale atanapi saatos-penjualan, kami bakal nyayogikeun anjeun jasa pangsaéna pikeun ngabéjaan sareng ngagunakeun produk urang langkung gancang.