Produk

Mesin Ngaleupaskeun Rambut 808nm Diode Laser

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

1,100% Jérman diimpor tumpukan Laser
2, Real safir Kristal, konduksi pendingin pangsaéna
3. 12 * 20mm ukuran tempat ageung, kalayan metode pangobatan "IN-Motion", laju pangobatan panggancangna
4. 808nm panjang gelombang tilu. Hasil anu pangsaéna pikeun sadaya jinis rambut sareng sadaya jinis kulit

p1

Dtéknologi ngaleupaskeun rambut laser iode dumasarkeun kana dinamika selektif cahaya sareng panas. Laser ngaliwat permukaan kulit pikeun ngahontal akar folikel rambut. Lampu tiasa diserep sareng dirobih janten jaringan folikel rambut anu rusak, janten régenerasi rontok rambut tanpa jaringan anu aya di sakitar. Téknologi anu paling aman, épéktip pikeun ngaleupaskeun rambut permanén ayeuna.

Kauntungannana Mesin Ngaleupaskeun Rambut Diode Laser

1. Gancang
10 * 20mm ukuran titik ageung sareng tingkat pangulangan 10 HZ, sareng modeu calakan "IN-Motion" pikeun nyepetkeun kagancangan pangubaran anu gancang ka 10shots per detik, anu bakal ngahémat langkung seueur waktos kanggo ngalakukeun pangobatan.
2. Épéktip
a. 2000W kakuatan suplai kuat, ngajadikeun kaluaran kakuatan ajeg
b. Jérman ngimpor Laser Stacks, 10 lapisan sareng kaluaran 800W. (Unggal ditembak, énergi ajeg)
3. Aman sareng henteu nyeri
Kami nganggo sistem pendinginan TEC pikeun bak cai sareng TEC pikeun safir dina sapotong tangan, janten anjeun tiasa kéngingkeun 24 jam damel sareng mesin, sistem pendingin TEC kanggo kerajinan Sapphire 0-5 ° C, anu ngajantenkeun perlakuanna tetep raoseun.
4. Gampang beroperasi antar muka
Desain modél calakan otomatis pikeun pangguna, Kami ngadamel prédét anu sanés pikeun sababaraha bagéan awak, jinis sareng jinis kulit, bahkan pikeun pangguna énggal, éta tiasa nganggo mesin kalayan gampang.

Jenis laser

 Laser dioda 808nm

Modél no.

 HR808

Kakuatan kaluaran

2500w

Panjang gelombang

 808nm

Paparan

Layar LCD toél warna 10.4 "24

Ukuran spot

 13x13mm2

Jarak titik

  0.1-2.6mm (adjustable)

Lebar pulsa

 10-1400ms tiasa diatur

Énergi

 1-120J / cm2 tiasa diluyukeun

Frékuénsi

 0,5-10Hz

Asik

 Pendinginan listrik termal + pendinginan cai + Pendinginan hawa + pendingin kontak safir pikeun sirah laser

Ukuran mesin

 52x45x110cm

Pakét

 Kasus aluminium

 Voltaseu

 AC 220V / 50Hz atanapi AC 110V / 60Hz


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami