Produk

1060nm 4 Pakem Diode Laser Awak Wangun Mesin Loss Beurat Langsing

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

p5

Mesin pelangsing awak dioda laser 1060nm mangrupikeun pangobatan anu basis laser sareng sanés invasif, anu bakal dianggo pikeun udagan sareng ngirangan atanapi ngaleungitkeun sél gajih langsung. Éta dianggo pikeun lalaki boh awéwé ogé dina rupa-rupa jinis awak. Hiji prosedur peryogi rata-rata 25 menit sareng tiasa sasaran sababaraha daérah dina hiji waktos.
Sistem laser dioda 1060nm ngadopsi téknologi hyperthermic kontur awak anu teu invasif, anu nganggo laser 1060nm sareng utamina nargétkeun jaringan adiposa pikeun ngirangan gajih anu nekad di daérah, sapertos panangan sareng beuteung. Éta henteu sapertos cara ngirangan beurat tradisional. Laser dioda 1060m nyaéta téknologi leungitna gajih pikeun ngirangan jumlah sél gajih sacara permanen.
Singkatna, turunkeun jumlah sél gajih, daripada ngan saukur ngajantenkeun sél gajih langkung alit!

p 4

 Waktos pangobatan

  25mins

  Pakem

  4 pcs

  Nanganan hawa tiis

  5-10 °

  Sistem cecekelan cecekelan

  Cai + TEC (atanapi kulkas Kompresor)

   Jenis laser

   laser dioda

   Panjang gelombang

   1060nm

   Kapadetan kakuatan

   1.6W / cm2

  Durasi pulsa

   1-20-an

  Area titik (safir)

   40mmx62mm

   Modeu pulsa

   CW atanapi QCW

   Durasi pulsa

    1-20-an

    Kakuatan kaluaran

      60W per dioda (total 240W)

   Sistem tiis

      Kulkas semikonduktor

   Tunda waktos-waktos

     1-20-an

    Voltaseu

     110V atanapi 220V

Kauntungannana     
Laser kriogenik non-invasif dina pembubaran lipid vitro.
Prosés na aman, nyaman sareng ditoleransi ogé.
Anggo dina dua sisina pingping, beuteung, panangan luhur, pingping, sareng area panyawat gajih sanés.
Tiasa dianggo dina sadaya jinis kulit.
Hiji sési ngirangan gajih ku 24%.
Perlakuan di hiji daérah ngan ukur sakitar 25 menit.
4 daérah alit tiasa diolah sakaligus.
Balukar tina pangaruh kulit.
Éta henteu ngaruksak jaringan dermal.
Laju kapuasan pasién anu diverifikasi sacara klinis ngaleuwihan 90%.
Aplikasi
Kaleungitan beurat
Ngabentuk awak;
Ngurangan beuteung beuteung;
Siku ngawangun sareng pelangsing;
Batin jero sareng pengurangan gajih thights luar


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami