Tampilan produk

Opat dina hiji laser CO2 mangrupikeun pilihan anu idéal dina bidang Kosmetologi, perawatan médis sareng operasi. Ngagunakeun sirah scanning calakan anu aman, daérah pangobatan tiasa milih rupa-rupa grafik pikeun pangubaran kulit, cét kulit, cabut tanda kakandungan tapak tatu, panyabutan melanin; sirah perlakuan gynecological stainless steel médis, ketang heunceut, pangaruh labia pemutihan luar biasa; 7 panangan lampu cahaya gabungan, rotasi 360 °, digabungkeun sareng sirah motong 100 mm kanggo operasi laser; Laser anu diimpor ti Amérika Serikat ngagaduhan kakuatan anu stabil sareng umur jasa anu panjang.

  • imgabout
  • imgabout

Naha Pilih Kami

Didirikeun taun 2014, Haidari Beauty Technology (Beijing) Co., Ltd mangrupikeun produsén propésional anu fokus kana panilitian sareng ngahasilkeun peralatan laser Médis sareng Estetika sareng mesin industri di Cina.

Haidari Beauty ogé nyayogikeun jasa OEM sareng ODM dumasar kana kahoyong klien.

Salaku Haidari Beauty salaku bagian tina bisnis anjeun, anjeun tiasa mere ilham sareng nguatkeun palanggan anjeun pikeun ningkatkeun kaindahan sareng ningkatkeun kualitas kahirupan kalayan perawatan anu aman, tiasa diprediksi sareng efektif.

Warta Perusahaan

Perawatan Laser Co pecahan vs. Pecahan Erbium Laser Ngahudangkeun

Fraksi CO2 Laser Resurfacing Kumaha jalanna: Pecah karbon karbon dioksida (CO2) alat resurfacing laser nganggo lampu infra red dikirimkeun kana tabung anu dieusi karbon dioksida pikeun nyiptakeun tatu microthermal dina jaringan sasar. Nalika cahaya kaserep ku kulit, jaringan diuap, janten ...

Naha 1060nm Diode Laser Slimming Machine mangrupikeun Alternatip anu Langkung Hadé Pikeun Gagak Beuteung Anu Gagah, Ngagem Asih Sareng Gajih Awak Séjénna?

Upami anjeun parantos ngupayakeun ngaleungitkeun lemak beuteung anu nekad, gagang cinta sareng jinis awak anu sanés, anjeun pasti merhatoskeun seueur iklan tipi pikeun CoolSculpting. Iklan ieu nyorot kamampuan pangobatan noninvasive ieu pikeun miceun gajih anu tetep saatos diét sareng olahraga ...